torsdag 31 december 2009

Igår var vi ute fr att handla en jacka till mig. Då ringer grannen och berättar att de hittat min katt illa skadad. Katten är troligen påkörd. Vi åker hem och hämtar Johanna, som skriker i plågor. Väl på Blå Stjärnan säger de att hon är så illa däran att vi bör fundera på att ge henne en spruta. Jocke ber dem att undersöka henne lite närmare innan vi tar det beslutet. De gav henne smärtstillande och syrgas. Efter undersökningen kommer veterinären in till oss och säger att hon kan ha blivit påkörd, men troligare är att hon blivit förgiftad. Med tanke på hennes tillstånd kunde han inte säga om några åtgärder skulle ge önskad effekt. Därför beslutade vi att låta henne slippa plågas. 15.45 tidgare på dagen var hon en frisk och kry katt. 19.58 var hon död.

Eftersom kattmamman Thyra varit borta i 6 dagar och det aldrig tidigare hänt. Går vi nu med obehagliga misstankar om att någon medvetet går runt och förgiftar katter. Frågan är bara vad Thyra genomgått i ensamhet.

1 kommentar:

Rozie sa...

Jävla, satans usla puckon! Eftersom vi i efterhand fått reda på att fler katter saknas så känns det mer som ett faktum än en misstanke nu... :(