lördag 3 juli 2010

Jag vill inte verka gnällig. Jag tycker verkligen att det är underbart med det vackra och varma vädret. Dock är det ingen hit att behöva jobba just nu! Men... jag har tre veckor kvar till min semester. Det ska bli underbart! Fast jag misstänker att det kommer att regna som aldrig förr! :)

17 kommentarer:

mr. kolumnen sa...

Att skaffa ett förhållande med en svartsjuk man har sitt pris, tex uteblivna kommentarer, isolering mm. Rozie har du väl inte tid med och mig får du inte längre utnyttja. Så livet lär väl fortsatt vara så tråkigt ”som du vill ha det” :-)

ehja sa...

Jag har ett precis så tråkigt liv som jag vill ha! Jag arbetar heltid, har tre barn och ett hem. Det tar sin tid och jag vill inte vara utan det. Men... visst vill jag ibland ha egen tid och lite nöjen. Det är inga bekymmer att ordna det. Jag förstår att du är orolig för mig. Men du behöver inte vara det, Wojtek.

Jag har träffat en fantastisk man som älskar mig för den jag är. Trots min höga ålder, bristningar och lite överflödigt fett här och var.

Han nekar mig inte till något. Vad han ifrågasatte i min relation till dig var om det var bra för mig att utsätta mig för dina påhopp och spydiga kommentarer hela tiden.

Nu har ju du tagit bort alla dina kommentarer på denna blogg. Men jag har allt kvar och kan visa exempel på saker du sagt och gjort som fått mig att må ofattbart dåligt.

Eftersom Rozie (och andra) under lång tid ifrågasatt samma sak som Jocke, insåg jag att jag kanske borde lämna det dåliga bakom mig och fortsätta mitt liv med människor och saker som bara får mig att må bra.

Nu mår jag bättre än jag gjort på väldigt många år! Bryr du dig om mig så vore jag glad om du kunde glädjas med mig istället för att vräka ur dig massa skit.

mr. kolumnen sa...

Oj det var et låååångt försvarstal. Det brukar vara så när jag träffar mitt i prick.

ehja sa...

Nja... försvarstal och försvarstal. Jag gillar inte när du kastar skit på min kille utan några som helst belägg. Det är inte mig du bråkar med nu, det är med honom. Han brukar vanligtvis inte läsa min blogg, men fortsätter du måste jag ju visa honom hur du baktalar honom. Jag vill helst undvika det.

mr. kolumnen sa...

:-)

ehja sa...

Vet du vad...
Du/Ni är välkomna hem till mig, så kan vi ta och ventilera alla tankar som vi har om varandra. Sen kanske vi slipper allt skitsnack på min blogg. Jag är ledig hela helgen! Ni kan bara titta in!

ehja sa...

Jo... Jocke är självklart här och tar emot all kritik du kan tänkas ha mot honom. Det måste ju vara bättre att få det sagt ansikte mot ansikte?

mr. kolumnen sa...

Vi bjuder på middag på lördag här hemma i huset. Modern är i Polen som vanligt och Jackie utflugen. Det sägs vara gott väder till helgen och kanske läge att grilla både hjärna och kött :-) Efter helgen åker vi till fjärran östern ett längre tag så… vad sägs?

ehja sa...

Du vågar alltså inte komma! Det passar bara att vara kaxig via nätet!

mr. kolumnen sa...

Har du fel på ögonen eller är du inte läskunnig! Jag upprepar. Du och Jocke är välkomna hit på middag på lördag. Anledningen är främst att jag inte tänker skaka kommunalt i 4 mil på en lördag och en taxi tänker jag inte betala för det milda nöjet att ventilera problem av tvättstugekaraktär.

Eller ska jag uppfatta det som att Ni inte vågar komma hit? Eller att det hela rent av inte är ett seriöst förslag?

ehja sa...

Jag har inte lagt fram din inbjudan för Jocke, eftersom han är på jobbet just nu. Men hur skulle du själv ta en middagsinbjudan från en person som, utan att ha träffat dig, kastar dynga på dig på nätet?

Min inbjudan till dig gäller inte middag eller andra festligheter, utan en chans för dig att låta Jocke bemöta dina påhopp öga mot öga. Men det är du tydligen för feg för. (Bussen från centralen går på 25 minuter. Allstå en lika lång tripp som ut till Näset. )

Jag tackar på våra gemensamma vägnar nej till din inbjudan. Vill bara be dig att sluta bete dig som ett svin på min blogg. Har du fortfarande åsikter om min kille, så är du alltid välkommen hem till mig och låta honom få möjlighet att bemöta dina påståenden.

mr. kolumnen sa...

Vem är det som är feg nu?

Du är fortfarande isolerad och får rätta dig efter vad din svartsjuke kille dikterar. Du vet det och det irriterar dig.

Så enkelt är det

mr. kolumnen sa...

... men visst är det kul att det händer något på bloggen :-)

mr. kolumnen sa...

Citat Ehja:

"Jag har, som du kanske har sett, träffat en ny man. Han uppskattar inte att jag har kontakt med män som jag tidigare haft relation till. För att inte sabba allt denna gången också, så vill jag respektera hans känsla och kan därför inte ha vidare telefonkontakt/smskontakt med dig"

ehja sa...

Tack! Jocke undrade just igår vad jag har skrivit för att få dig att påstå att han är kontrollerande och svartsjuk. När jag sa att det var mitt sms runt jul, trodde han mig inte riktigt.

Men nu fick han ju svar.

Jag tycker att det räcker med vidare förklaringar. Jag står fortfarande fast vid mitt ovan citerade sms.

Ha det gott Wojtek!

mr. kolumnen sa...

Detsamma och ha en bra sommar båda två!

mr. kolumnen sa...

Jag förstår att det är dåligt med inlägg nu. Vad skall du kunna skriva om som är intressant nu?