måndag 3 maj 2010

Jag kom körandes från jobbet i kväll, när en soffa kom flygandes på R45.
Bilen framför hade lastat en soffa på ett släp, men troligen hade de glömt att surra fast den. Min enda lycka är att jag numer lärt mig att hålla avstånd!

7 kommentarer:

mr. kolumnen sa...

Grattis. Alla lär vi av misstagen. Någon gång när du får tillåtelse av din kille kan du väl ringa. Jag saknar att tjafsa med dig ;-)

rozie sa...

Ingen Alladin på den flygande soffan då? :O Nä, seriöst, skönt att du han bromsa/väja undan! :D

Tsss... Lägg ner smörandet ditt äckel. Hon har det bra och ifall hon VILLE så skulle hon höra av sig oavsett vad någon säger.

mr. kolumnen sa...

Tur att du inte har foto på dina inlägg Rozie, så slipper jag illamåendet och att förstöra min nya laptop med spyor

mr. kolumnen sa...

BTW

"När jag idag på kvällen körde hem från jobbet kom en soffa flygande på vägen R45. Chauffören i bilen framför hade lastat en soffa på ett släp men troligen glömt att surra fast den. Tur att jag numera har lärt mig att hålla avstånd!"

Lär dig svenska!

ehja sa...

Kul att ni har så mycket att göra!

Min svenska kanske har mycket att önska, men jag anser att jag skriver som jag vill på min blogg!

Vad det gäller telefonkontakt, så har jag väl de senaste 5 åren känt att jag inte har så mycket gemensamt med dig längre. Därför har mina telefonsamtal uteblivit.

Vill jag prata med någon för att få veta hur värdelös, ful och stor jag är hade jag givetvis ringt dig. Hade jag velat få en inblick i ett liv som bara kretsar kring att knulla allt som går att stoppa saken i, fast främst då så många thailändskor som möjligt. Ett liv som kantas av tjafs, bråk och för mycket alkoholintag. Ja, då hade jag ringt dig.

Men vad tillför det i mitt liv?

mr. kolumnen sa...

Tja... Undrar varför du läser Kolumnen varje dag?

ehja sa...

Endast för att se om du förändrat ditt liv. Men... samma tjafs och samma tugg år in och år ut.

Men jag kan inte förneka att jag ibland tycker att det är en underhållande läsning. Tyvärr tycker jag också ibland att det är skrämmande att läsa hur du tex behandlar din fru.

Men har man distans till det/dig så blir man inte känslomässigt engagerad och kan därför läsa din blogg, lika enkelt som jag varje dag läser Alex Schulmans.